Årets sidste FEJ fest på Blume

13243687 270767326604582 703995549602522749 O

”Russian Cocain?”

”Ja, Russian Cocain.”

”Wtf, kan man købe coke herinde?”

”Neeej, det er deres shots der hedder Russian Cocain!”

 

Årets sidste FEJ fest blev holdt på cocktailbaren Blume, hvor der bestemt var nogle der lige skulle vænne sig til det ikke hed små gule og fisk.

På trods af hektiske problemer med det oprindelige location, fik festudvalget aftalen med Blume i hus, kun få timer før aftenens start. Ikke desto mindre viste det sig, at Blume havde lige hvad festudvalget søgte.

Klokken 22 begyndte det at drysse ind med skønne HA(jur.) og Cand.merc.(jur.) mennesker. Der blev serveret drinks, og så gik de første par timer ellers hurtigt, hvor folk sad i baren og loungen og slubrede lækre drinks i sig.

FEJs festudvalg havde som sædvanligt fået gode tilbud i hus så FEJs medlemmer kunne gå amok i barens lækre drinks og cocktails. Efter 23 ledte festudvalget an, og resten af HA(jur.) og Cand.merc.(jur.) fulgte med, og fyldte ”klub”-delen af Blume til bristepunktet, og er du gal, hvor blev det floor straffet hele natten!!

”Stem på FEJ-listen” stod der på Christina Haanings trøje, der i selskab med et fyldt glas hvidvin, vandt festudvalgets kreative instagram-konkurrence, og fik en flaske med opblanding.

Festudvalget var uden tvivl enormt spændte på udfaldet af Blume, og vi kan vidst roligt konstatere, at ALLE nu ved, hvad en ”Russian Cocain” er.

Vi ses til FEJ fest i det nye år!

– FEJs festudvalg