FEJ fest på Den Glade Gris

Torsdag d. 6 oktober 2016 sparkede FEJs festudvalg dørene ind på Den Glade Gris’ første sal, til semesterets første fest.

Efter en succesfuld tur på Den Glade Gris for årets russere, på deres pub crawl, blev det vedtaget i festudvalget at gentage succesen. Og hvilken succes det blev!

Invitationen til festen kom lidt sent ud, men dette satte ikke en stopper for de studerende, og Grisens første sal var pakket allerede før midnat. Med to dansegulve, stort areal for rygerne og hyggelige båse var der i særdeleshed mulighed for at socialisere sig på tværs af årgangene. Endnu vigtigere fik russerne mulighed for at se deres introvejledere igen efter semesteret for alvor er gået i gang.

Det var aftalt med Den Glade Gris at garderobe og fadøl fra 21-22 var frit for foreningens medlemmer. Dette blev udnyttet af mange af foreningens medlemmer, der loyalt mødte op til den store åbning allerede inden klokken havde slået 21.

Traditionen tro kørte festudvalgets Instagram konkurrence selvfølgelig, denne gang var tidsfristen forlænget således billeder fra selve festen på Grisen også kunne lægges op. Der var splid i afstemningen om aftenens bedste billede og det blev derfor en delt sejr.
Stort tillykke med sejren til både Katrine og Lise for deres billeder fra FEJ festen og tak for deltagelsen til alle, der lagde et billede op.

Begivenheden på Facebook lovede at festen ville blive en af dem man fortæller sine børnebørn om, og det er der ingen tvivl om at den gjorde! Med højt humør og stor deltagelse er festudvalget glade for festen, hvilket vi håber i også var!

Stor tak til Den Glade Gris, FEJs medlemmer og alle de studerende der dukkede op og skabte atmosfæren til en perfekt start for semesteret for FEJ.

Vi ses til den kommende fest!

– FEJs festudvalg