FEJ fest på Hornsleth

Untitled

Fredag d. 4 marts åbnede Fej’s festudvalg dørene op for årets første fest! Og hvilken fest det blev!

De fleste har formentlig startet morgen, med at tømme et stort glas vand og fundet nummeret til det nærmeste pizzeria… stemningen var høj, og det er alle vidst blevet straffet for dagen efter.

Festudvalget har siden julefesten i november, arbejdet hårdt for at prøve nye spændende barer, med bedre muligheder for Fej’s medlemmer.
Festen blev i denne omgang holdt på Hornsleth, som i sandhed leverede varen fra start til slut.

Gennem en aftale med Hornsleth, var der fri garderobe, fri bar i sjusser i en time, en time med halv pris på alt, og alt spillede 100 %.

Ud over glade CBS’ere, så var stemningen virkelig også høj hos de mange andre glade gæster, som dørene blev åbnet for senere på aftenen. Alle de mange mennesker samlet i Hornsleths fantastiske stemningsfyldte lokaler, fik festen til at stikke af!

Op til festen, havde festudvalgets Instagram konkurrence kørt på fuld skrue! Her havde festglade Fej medlemmer puttet billeder ind, af deres opstart til festen med #fejfest.
Hvilke fantastiske og stemningsfulde billeder, der blev lagt op!
Den heldige vinder af Instagram konkurrencen, blev Peter Lester fra første år. Peter vandt en falske med bland, sponsoreret af Hornsleth.
Peter havde en flyvende aften, og delte sine fine præmie med hans venner.

Hornsleths lokaler og området gav gode muligheder for, at Fej medlemmer fra de forskellige årgange kunne snakke sammen, og lærer hinanden bedre at kende.
Denne mulighed benyttede folk i sandhed, og samtalerne kørte flyvende rundt omkring i krogene på Hornsleth.

Festen på Hornsleth var en fantastisk oplevelse, hvor medlemmerne virkelig havde mulighed for at komme hinanden ved.

Fej’s Festudvalg takker mange gange for en fantastisk aften, og for at så mange medlemmer havde tid til at deltage!

Vi ses til vores næste fest.

– FEJ’s Festudvalg