“Teamarbejde på et transaktionskontor” v/ Accura

Fej Website Banner Virksomhedsbesoeg 26 Oktober 2016

KOM OG FÅ ET INDBLIK I DAGLIGDAGEN PÅ ET TRANSAKTIONSKONTOR OG SAMARBEJDET MELLEM SÆRLIGT M&A, BANK & FINANSIERINGSRET OG FAST EJENDOM.
FEJ inviterer i samarbejde med Accura til oplæg om “Teamarbejde på et transaktionskontor”.

Accura er et erhvervskontor med fokus på transaktioner i bred forstand. Vi opnår de bedste resultater på vegne af vores kunder, når samarbejdet i og imellem afdelingerne fungerer optimalt. Vi vil via nogle konkrete sager sætte fokus på, hvad vi arbejder med i de enkelte afdelinger, og hvordan vi samarbejder imellem vores afdelinger.

PROGRAM:

  • Velkomst v/ Kim Toftgaard, partner, advokat
  • M&A, herunder den typiske M&A-proces, due diligence, uddrag fra konkrete sager og en typisk dagligdag, v/Kenny Michael Andersen, cand.merc.(jur.) og Jolande Lærke Jørnsgård, cand.merc.(jur.)
  • Bank & Finansieringsret, herunder samspillet med M&A og Fast Ejendom, bank- og finansieringsprodukter og en typisk dagligdag v/Kim Toftgaard, partner, advokat
  • Fast Ejendom, herunder hvordan arbejdet adskiller sig fra det, der arbejdes med i M&A, gennemgang af en konkret sag og en typisk dagligdag v/Mads Berg, advokat og cand.merc.(jur.), Christina Neel Eiberg, advokatfuldmægtig og Helene Egede Scotwin, advokatfuldmægtig
  • Q&A
  • Uformel snak, tapas og networking med M&A, Fast Ejendom, Bank & Finans og Accuras øvrige afdelinger, herunder mulighed for en speed date/kort one-to-one med en repræsentant fra Accura fra en given afdeling. Ønsker du “speed dating” bedes du gøre os opmærksom herpå ved tilmelding.

TID OG STED:
Onsdag den 26. oktober kl. 17-19 hos Accura, Tuborg Boulevard 1, 2900 Hellerup.

 

TILMELDING

Tilmelding sker på erhvervsudvalget@fej.dk eller på www.fej.dk/udvalg/erhvervsudvalget/virksomhedsbesoeg senest 21. oktober kl. 23.59 med angivelse af navn og årgang.

Programmet er forbeholdt medlemmer af FEJ. Hvis du endnu ikke har meldt dig ind, gå da ind på www.fej.dk.