Virksomhedsbesøg hos PwC

8356 10153461117586720 7894911182953720398 N

Onsdag d. 20. April, inviterede erhvervsudvalget i samarbejde med PwC nysgerrige FEJ-medlemmer med til PwC’s domicil beliggende i Hellerup.

De fremmødte fik et godt fagligt indblik i PwC’s skatteafdeling, da formidlingen var fin for både bachelorstuderende og kandidatstuderende. De 4 PwC’ere, som stod for oplæggene gav en status på hverdagen i to af deres skatteafdelinger herunder: M&A og Transfer pricing.

Kasper Lind (Assistant Tax Manager) og Cecilie Kruse (Assistant Consultant), som begge sidder i M&A-afdelingen, gav et godt og nuanceret billede af, hvordan de rådgiver virksomheder igennem en due diligence rapport ved opkøb af virksomheder.

Bjarke Rolskov Schulin (Consultant) og Amalie Tøttenborg (Assistant Consultant) er tilknyttet Transfer Pricing afdelingen og rådgiver virksomheder ved prisfastsættelse af koncernens interne transaktioner. De anvendte gode eksempler til beskrivelsen af, hvad deres arbejdsopgaver bestod i, hvilket gjorde det nemt at forholde sig til.

Efter det faglige oplæg vedrørende deres afdelinger, fortalte de om det at være ansat i PwC. Cecilie Kruse og Amalie Tøttenborg, som begge er studerende, fortalte om deres vej ind i PwC, og det sociale fællesskab.

Kasper Lind og Bjarke Rolskov Schulin, er fuldtidsansatte, og fortalte om hvordan en typisk arbejdsdag ser ud, de sjove og spændende oplevelser, de har fået og deres fremtidige karrieremulighederne i PwC. De har alle 4 en baggrund som cand. merc. jur.

Afslutningsvis reklamerede Kasper Lind for PwC’s case competition ”Challenge”, som henvender sig til kandidatstuderende. Challenge blev afholdt den 4. Februar i år og vil igen afholdes i februar 2017. Challenge giver deltagerne en dags indblik i revisions-, skatte- og rådgivningsverdenen, og kan give mulighed for fremtidig ansættelse i PwC.

Efter det gode og informative oplæg med masser af gode og interessante spørgsmål, rykkede vi ned i PwC’s Loungeområde, hvor der var god mulighed for networking over en lille bid mad. PwC havde udover de tilstedeværende oplægsholdere inviteret flere af deres kollegaer forbi til networking, hvor flere CBS studerende kunne få svar på deres mange spørgsmål.

Vi vil gerne på vegne af Erhvervsudvalget takke PwC for et suverænt arrangement med kompetente oplægsholdere, som i høj grad inspirerede de fremmødte.

 

//Erhvervsudvalget.