FEJEBAKKEN

FEJebakken arbejder benhårdt på at oplyse om det seneste nye inden for HA(jur.)- og cand.merc.(jur.)-studiet.

Om FEJebakken

FEJebakken består af en række frivillige der arbejder benhårdt på at informere, underholde og oplyse om det seneste nye indenfor HA(jur.)- og cand.merc.(jur.)-studiet. Udvalget bestræber sig på jævnligt at udgive artikler på fej.dk, der mætter enhvers nyhedshunger. Artiklerne er alt fra Nexus-quizzer til artikler af mere seriøs karakter.

Ud over ovenstående er det også her, at alle FEJ’s udvalg indsender artikler om deres seneste begivenheder, der omhandler alt fra virksomhedsbesøg og studieture til abe fester og hygge-arrangementer.

Vil man være opdateret omkring det sidste nye på studiet, så hold øje med FEJebakkens side på fej.dk.

 

Medlem af udvalget

Som medlem af udvalget er man både med til at skrive artikler og udvælge de artikler der skal udgives på hjemmesiden. Arbejdet sker både løbende i studieåret, samt på vores møder der afholdes efter behov. Udvalget gør en dyd ud af at gøre møderne hyggelige og sjove, så alt det der udgives afspejler dette.

 Fejebakken optager hvert år nye medlemmer i september måned. Hvis du kunne tænke dig at blive en del af teamet, så send en motiveret ansøgning til vores mail.

 

Kontakt

Fejebakken søger hvert år nye medlemmer i september måned. For at blive medlem er det et krav at være studerende på Ha(jur.) eller cand.merc.(jur.) Ved spørgsmål til ansøgning eller anden kontakt, kan udvalget kontaktes på Fejebakken@fej.dk.

Alle er velkomne til at indsende artikler af studiemæssig relevans til udvalget.
Artikler og andre henvendelser kan sendes til udvalgets mail: Fejebakken@fej.dk

Medlemmer

Louise Gotfredsen

Formand
Cand.merc.(jur.) – 2. år

Anna Clara Madsen

Medlem
HA(jur.) – 3. år

Jacob Theis Larsen

Medlem
HA(jur.) – 2. år

Tobias Blæsild Dinesen

Medlem
HA(jur.)– 2. år