Herunder kan du se FEJs rabataftaler

Solbakken Byens bar, Nordre Fasanvej 14, 2000 Frederiksberg

Det er muligt som FEJ medlem at få et rabatkort til Solbakken. Ved brug af dette rabatkort får man 50 kr. for hver gang man har købt for 400 kr. Herudover får man dobbelt op på sit første køb. 

For at få adgang til disse rabatter, skal man vise sit studiekort ved første køb. 

Shaping New Tomorrow

Som FEJ-medlem kan du få 10 % hos SNT ved brug af koden – 123FEJxSNT

TELE Repair

Som FEJ-medlem kan du få en række rabatter hos Tele Repair – medlemmer skal blot oplyse, at de kommer fra “Erhvervsjuristerne” samt navn, tlf nr, så opnår de rabatten

SAMVÆR – Den sociale spisebar

Som FEJ-medlem kan du fra mandag til onsdag opnå en rabat der hedder 2 for 1 til fællesspisning. For at opnå rabatten skal du være medlem af FEJ. Ved bookningen af fællespisningen på hjemmesiden, skal du vælge kontantbetaling ved ankomst. Herefter skal du vise dokumentation for FEJ-medlemskab, når du vil betale.

Legal Desk

Som FEJ-medlem kan du ved brug af følgende link: https://www.legaldesk.dk/fej få 20% rabat på dine juridiske dokumenter du skal blot bruge rabatkoden tilgængelig for medlemmer ved tryk på knappen nederst

RODEO

Som FEJ-medlem kan du få 33% rabat på dit først klip ved brug af rabatkode og efterfølgende 20% i 12 måneder på behandlinger og produkter hos RODEO. Husk at spørge efter et Vennekort, ved kassen efter første klip, for at få de 20% efterfølgende. 

Crown Bagel

Som FEJ-medlem kan du ved fremvisning af FEJ-medlemskab få 10% rabat på bagels, sandwichs og salater 

Valby Kino

Medlemmer af Foreningen af erhvervsjurister (FEJ) kan anvende rabatkoden, der kan findes via knappen nedenfor, online og få 15% på billetter til alle film i Valby Kino. I biografen kan du blive bedt om at fremvise medlemskort eller andet der viser medlemskabet. 

Knappen virker udelukkende hvis medlemmet er logget ind