Skiudvalget

Skiudvalget står for at arrangere den årlige skitur for HA(jur.)- og cand.merc.(jur.)-studerende på CBS. 

Om Skiudvalget

 

FEJ’s Skiudvalg arrangerer årligt en skirejse i uge 5. På denne rejse samles studerende på tværs af årgange til en uge med skiløb, hvor det sociale aspekt er i fokus. FEJ’s skitur skaber rammerne for, at de studerende på HA(Jur.) og Cand.merc.(jur.) kan udvide deres netværk på tværs af årgange.

På FEJ skitur modtager alle medlemmer et armbånd, der giver adgang til en række festlige arrangementer, som er planlagt eksklusivt for FEJ medlemmer af Skiudvalget.

 

Medlem af udvalget

 

Som medlem i Skiudvalget er du med til at planlægge årets skitur. I FEJ Skiudvalg har medlemmerne en række arbejdsområder fordelt mellem sig. Som ansvarlig for et ansvarsområde er man dog ikke eneansvarlig for området. I Skiudvalget løfter vi i flok og er fælles om at, alle aspekter af FEJ skituren bliver en succes.

Medlemmerne i udvalget er aktive året rundt, da planlægningsprocessen til skituren kræver løbende møder i udvalget og med FEJ’s samarbejdspartner Skinetworks. Denne process begynder i maj måned. Udvalget består af 6-8 frivillige medlemmer. 

Spørgsmål til Skiudvalget skal ske på ski@fej.dk

Kontakt

FEJ Skiudvalg søger hvert år nye medlemmer i maj måned. For at blive medlem er det et krav at være studerende på HA(jur.) eller Cand.merc.(jur.). Ved spørgsmål til ansøgning eller anden kontakt, kan udvalget kontaktes på ski@fej.dk

 

Formandskab

Laura H. H. Jørgensen

Formand
cand.merc.jur – 1. år

Michala Naja Holck

Næstformand
cand.merc.jur – 1. år