Om partnersamarbejdet med

Derfor har vi et partnerskab

Hos Plesner stræber vi ikke alene efter at være klienternes fortrukne valg, men også efter at være den allerbedste arbejdsplads i branchen. Den opgave kan vi kun løfte, når vi er nysgerrige på vores kommende talenters drømme, ambitioner og forventninger til en attraktiv arbejdsplads. For os er samarbejdet med FEJ derfor en uundgåelig del af et stærkt ønske om at sikre kontinuerlig dialog med erhvervsjurastuderende på CBS.

Hos Plesner ved vi, at erhvervsjurastuderendes tværfaglige baggrund skaber værdifuld rådgivning. Som et full-service advokatfirma rådgiver vi inden for mange juridiske specialer, og derfor har vi brug for rådgivere med et skarpt blik for mere end “bare” paragraffer. Kombinationen af erhvervsjura og erhvervsøkonomi er således et strålende eksempel på en ideel Plesner-rådgiver, som ikke ser verden begrænset til juridiske problemstillinger, men som også har forståelse for, hvad der virkelig betyder noget i forretningen.

 

Om Plesner

Plesner er et af landets førende advokatfirmaer med hovedkontor på Amerika Plads i København. Her sidder vi mere end 570 medarbejdere samlet under samme tag i ”Kobbertårnet”, som vi i daglig tale kalder vores domicil. Som advokatfirma sætter vi en ære i at have branchens bedste rådgivere, og vores dedikation er rettet mod at være markedsleder i Danmark. Vores høje faglighed er dog ikke alene det stærkeste kendetegn for Plesner, for hos os går faglighed og fælleskab altid hånd i hånd. At være en rigtig god holdspiller på toppen af sin faglighed kendetegner således enhver spiller på Plesner-Holdet, og fællesskabsfølelsen gennemsyrer dagligdagen i Kobbertårnet.