Om partnersamarbejdet med

Derfor har vi et samarbejde: Better begins with you

EY Tax & Law er en arbejdsplads der opererer i krydsfeltet mellem jura, økonomi og forretningsforståelse. HA(jur.)/cand.merc.(jur.) uddannelsen og EY er derfor skræddersyet for hinanden, hvor EY Tax & Law tilbyder en karrierevej, hvor netop den tværfaglige profil brillerer.

Samarbejdet med FEJ er derfor en vigtig del for EY Tax & Law, da det giver EY mulighed for at støtte og være med til at udvikle det faglige og sociale miljø for de studerende igennem FEJ’s arbejde, samtidig med at EY, igennem FEJ, har mulighed for at tilbyde spændende arrangementer og aktiviteter for de studerende, som deres første skridt på jeres individuelle EY rejse. Derudover tilbyder EY et særligt og unikt international aspekt, som et af de stærkeste internationale netværk inden for rådgivningsbranchen, som er en platform som vi oplever netop I er særligt klædt på til at håndtere.

Om EY: Builders of a better working world

EY Global:

I EY er vores målsætning tydelig: “Building a better working world”. EY hjælper virksomheder inden for mange brancher og sektorer med at håndtere udfordringer som fx. lokale og globale kriser, globalisering, digitalisering og bæredygtighed.

Vores 300.000 medarbejdere udgør et stærk netværk på tværs af landegrænser, og EY har brug for dygtige folk med forskellige baggrunde til at hjælpe vores kunder – måske er det dig? Via vores fire integrerede service lines – Assurance, Consulting, Tax & Law og Strategy and Transactions – samt vores indgående branchekendskab hjælper vi vores kunder med at skabe ansvarlig vækst.

 

EY Tax & Law

EY Tax & Law-afdelingen i Danmark er en del af vores globalt koordinerede hold af skatteeksperter, der tilbyder sammenhængende ydelser på tværs af alle skattemæssige områder med henblik på at hjælpe virksomheder og mennesker med at opnå fremgang i en tid med hastige forandringer. Vi kombinerer vores enestående kendskab til og erfaring med de menneskelige og teknologiske aspekter, der gør os til den perfekte partner i relation til alle skattemæssige behov.

Vi har kompetencer inden for erhvervsskat, international skat, transaktionsskat, samt juridiske spørgsmål vedrørende mennesker, compliance oggenerel juridisk rådgivning.

Better begins with you – Tag chancen og bliv en del af rejsen.

Følg os på vores hjemmeside: Tax services | EY Denmark og vores Instagram-profil: @ey_denmark