Om partnersamarbejdet med

Derfor har vi et partnerskab

Hos Horten ansætter vi mange ambitiøse og engagerede HA.jur.-studerende, cand.merc.jur.-studerende og erhvervsjuridiske fuldmægtige og rådgivere. Samarbejdet mellem medarbejdere med forskellige juridiske uddannelsesbaggrunde skaber stor værdi i Horten, og derfor bakker vi bl.a. også op om uddannelsen for erhvervsjurister, som er en pendant til advokatfuldmægtigenes advokatuddannelse.

I naturlig forlængelse af det, er vi meget glade for også at have indgået et partnerskab med Foreningen af Erhvervsjurister. Samarbejdet giver os i Horten mulighed for løbende at blive endnu klogere på, hvad erhvervsjurastuderende efterspørger af faglige aktiviteter, netværksarrangementer og karrieremuligheder, mens de studerende kan få et indblik i, hvad det vil sige at arbejde som både studerende og færdiguddannet hos et full-service advokatfirma med mange forskellige juridiske afdelinger.

Om Horten

Ingen virksomhed kan stå stille. Verden er i forandring, og derfor skal lovgivningen følge trop. Den teknologiske transformation bevæger sig med lynets hast, og nye dagsordener skyder frem så hurtigt, at vi knapt når at sætte os ind i den første, før den næste ser dagens lys. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Ja, du hører det fra et advokatfirma.

Horten er en full-service advokatvirksomhed med over 65 års erfaring og 350 specialister, der alle står klar til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder.

Vi klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg.

Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.

Læs mere om Horten på www.horten.dk og få et indblik i hverdagen på kontoret via Hortens sociale medier (@hortenlaw).