FODBOLDUDVALGET

Fodboldudvalget er det udvalg, der står for at arrangere fodboldarrangementer

Om Fodboldudvalget

Fodboldudvalget er FEJ’s nyeste udvalg, som har i sinde at samle de studerende på HA(jur.) og Cand.merc(jur.) omkring verdens mest populære sport. Fodboldudvalget har ansvaret for FEJ’s fodboldhold, som er oprettet i samarbejde med FA2000, der holder til ude på det ydre Frederiksberg. 

For at være en del af fodboldholdet skal der indbetales kontingent. Dog er det helt gratis at komme med ud og træne engang imellem.
Hvis man ønsker at vide mere om at være spiller på fodboldholdet, så kan medlemmerne kontaktes privat via sociale medier.

 

Medlem af udvalget

Fodboldudvalget står for den administrative del af at drive et fodboldhold, og derfor behøves man ikke selv at spille fodbold for at være med i fodboldudvalget. Der afholdes løbende møder i udvalget, hvor fremtiden for holdet diskuteres.
Medlemmerne i udvalget har ansvarsposter lige fra holdudtagelse til administration af bødekassen. Samarbejdet er vigtigt i udvalget, da alle ansvarsposter har sin vigtighed for fodboldholdet.

 

Kontakt

Fodboldudvalget søger hvert år nye medlemmer i september måned. For at blive medlem er det et krav at være studerende på Ha(jur.) eller cand.merc.(jur.) Ved spørgsmål til ansøgning eller anden kontakt, kan udvalget kontaktes på Fodboldudvalget@fej.dk 

Formandskab

Mia Vestergaard

Formand
Dameafdelingen
HA(jur.) – 3. år

Amalie Lønborg

Næstformand
Dameafdelingen
HA(jur.) – 3. år