Om partnersamarbejdet med

Derfor har vi et partnerskab

Hos HDI i Danmark ønsker vi at udvide vores skarpe teams med engagerede og motiverede studenter fra CBS – og særligt fra HA.(jur.) og Cand.merc.(jur.). De studerende vil, hos HDI i Danmark, få indblik i en bred portefølje af arbejdsopgaver i vores forskellige afdelinger med henblik på at øge kompetencer og skabe netværk på tværs af alle lag i organisationen.

Vi vil gerne øge kendskabsgraden til det juridiske og kommercielle arbejde med forsikring og give de studerende mulighed for at kunne udnytte deres teorietiske viden i en faglig praksis. Vi bestræber os yderligere på at skabe et socialt miljø, hvor de studerende kan drage nytte af hinandens viden og erfaringer.

Om HDI

HDI i Danmark består juridisk set af to enheder: HDI Global SE og HDI Global Specialty SE, som begge er del af den tyske multinationale gruppe, Talanx.
HDI Global SE og HDI Global Specialty SE er sammen at finde i 150 lande verden over, og vores danske kontor udgør i alt 95 medarbejdere. HDI i Danmark tilbyder en bred vifte af forsikringsløsninger til virksomheder og specialisere sig i nicheområder til det danske, såvel som internationale marked.

HDI i Danmark er en dynamisk arbejdsplads, hvor faglige kompetencer og personlig udvikling bliver vægtet højt. Vi stræber efter at yde den bedste og mest effektive service til vores kunder og samarbejdspartnere. Dette kræver ambitiøse medarbejdere i alle stillinger, og studenter er ingen undtagelse – er du klar til at blive en del af vores team?

Følg os på LinkedIn – HDI Global Specialty SE: Min virksomhed | LinkedIn