Om partnersamarbejdet med

Derfor har PwC et partnerskab med FEJ

Partnerskabet giver os en unik mulighed for at møde jer studerende i løbet af jeres studietid. Her giver vi jer et indblik i det fællesskab og de karriere- og udviklingsmuligheder vi tilbyder, og samtidig får vi indsigt i, hvad der er vigtigt for jer, når I skal vælge arbejdsplads.

I PwC gør vi os umage for at tilbyde de bedste rammer for en spændende karriere i et stærkt fællesskab, hvor vi har det godt sammen. For vi mener, at succes er noget vi skaber sammen.

 

Om Tax & Legal i PwC

I Tax & Legal hos PwC rådgiver vi virksomheder og ejerledere om skat – både lokalt og internationalt – og mange andre juridiske forhold som fx selskabsret, omstruktureringer, ansættelsesret, kontrakter. Som medarbejder i PwC bliver du en del af ét af verdens største videnshuse inden for revision, skat og rådgivning med 328.000 kolleger i 152 lande. I tæt samarbejde med nogle af branchens bedste medarbejdere kommer du til at hjælpe vores kunder med at finde de helt rette løsninger. 

Tax & Legal i PwC er blandt de største afdelinger af sin slags i Danmark, hvor vi rådgiver både førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner.

 

Bliv graduate i Tax & Legal

Bliv en del af et stærkt fællesskab og lær fra førende eksperter i et toårigt udviklingsforløb. Få den bedste start på karrieren som konsulent med fokus på skat eller jura hos PwC.

 

 

 

I PwC tilbyder vi dig en unik mulighed for at starte din karriere som graduate med fokus på skat eller jura. Formålet med forløbet er at udvikle dig fra at være en nysgerrig og dygtig studerende til at blive en professionel og betroet rådgiver for PwC’s kunder. Du får desuden mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab og netværk, som giver dig det bedste fundament for resten af din karriere.

 

Læs mere om mulighederne som graduate i Tax & Legal

Vil du læse mere om muligheden for at blive partner, kan du se mere her.