REJSEHOLDET

Rejseholdet er det udvalg, der står for at arrangere den årlige studietur.

Om Rejseholdet

Rejseholdet er det udvalg, som står for at arrangere den årlige studietur. FEJ’s studietur er en begivenhed af faglig såvel som social karakter, og begge dele er selvfølgelig krydret med en masse interårgangsmæssig integration.

Studieturen er en enestående mulighed for at lære medstuderende fra andre årgange at kende, hvilket forstærker tilhørsforholdet til studiet. Dette kan i sidste ende hjælpe lidt på humøret, når bøgerne bliver for meget.

De seneste år er FEJ’s studietur gået til:

2018 – Ho Chi Minh City & Nha Trang, Vietnam
2017 – Panama, Panama
2016 – Havana, Cuba
2015 – Cape Town, Sydafrika
2014 – Rio de Janeiro, Brasilien
2013 – Malaysia
2012 – Kina
2011 – Thailand

 

Medlem af udvalget

Som medlem i Rejseholdet, er du med til at planlægge årets studietur fra A – Z. Årets destination bliver diskuteret, hvorefter legatansøgninger bliver skrevet og sendt. Der skal også planlægges, hvilke virksomhedsbesøg vi skal ud til når vi er afsted. På selve studieturen deltager Rejseholdets medlemmer som alle andre, men de er ansvarlige for, at alt går som det skal i rollen som rejseledere.

 

Kontakt

Rejseholdet søger hvert år nye medlemmer i september måned. For at blive medlem er det et krav at være studerende på Ha(jur.) eller cand.merc.(jur.) Ved spørgsmål til ansøgning eller anden kontakt, kan udvalget kontaktes på Rejseholdet@fej.dk

Formandskab

Linnéa Ljungdahl

Linnéa Ljungdahl

Formand
HA(jur.) - 3. år

Cecilia R. Worm

Cecilia R. Worm

Næstformand
cand.merc.jur - 1. år