Om partnersamarbejdet med Dansk Industri

https://www.danskindustri.dk/

Derfor har vi et partnerskab

DI Personalejura ansætter løbende dygtige HA.jur.-studerende, cand.merc.jur.-studerende samt erhvervsjuridiske konsulenter. Med samarbejdet vil vi gerne endnu tættere på de studerende på CBS. Vi vil gerne blive klogere på, hvad der er vigtigt for dem, når det gælder job og karriere, og samtidig give de studerende indblik i, hvordan DI Personalejura er som arbejdsplads.

Om DI personalejura

DI Personalejura er med ca. 120 engagerede jurister, advokater og erhvervsjurister samt jura- og erhvervsjurastuderende Danmarks største rådgivnings- og specialistenhed inden for ansættelses- og arbejdsret. Vi arbejder for at give danske virksomheder de bedste rammer for at have medarbejdere. Det gør vi ved at udvikle DI’s overenskomster, påvirke lovgivning og EU-retlig regulering om ansættelsesforhold samt yde virksomhederne konkret og brugbar rådgivning af høj kvalitet. Vores rådgivning er baseret på stærk juridisk ekspertise og indgående branchekendskab. Resultatet er en forretningsorienteret tilgang med blik for det store billede. 

Om DI

DI Personalejura er en del af DI. DI er Danmarks største erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening med ca. 19.000 medlemsvirksomheder fra mange forskellige brancher og erhvervsområder. Vi spiller en central rolle i overenskomstforhandlingerne på det private arbejdsmarked og forhandler ca. 200 overenskomster.

I DI er vi mere end 800 kolleger, der arbejder i en positiv kultur, hvor vi lægger vægt på at hjælpe hinanden. Vi holder til i Industriens Hus, som er en arbejdsplads med topmoderne faciliteter, masser af liv og aktiviteter med deltagere fra hele verden – og udsigt til både Tivoli og Rådhuspladsen. Læs mere om DI som arbejdsplads her.